23 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Verkeersruzie eindigt met auto in de sloot

Stock

Zuidland - Vanavond rond 21:15 is een verkeersruzie letterlijk in het water beland. De verkeersruzie duurde al vanaf Heenvliet.

Zuidland – Vanavond rond 21:15 is een verkeersruzie letterlijk in het water beland. De verkeersruzie duurde al vanaf Heenvliet.

Op de weg naar Zuidland toe zijn de twee al met elkaar op de vuist gegaan. Een omstander had hun toen uit elkaar gehaald. Deze omstander belde kort hierna de politie, maar kreeg toen te horen dat de auto aan de Haasdijk al in het water lag. De persoon van de auto die in het water lag heet het voertuig via de achterkant kunnen verlaten. Hierna zijn de heren weer met elkaar op de vuist gegaan waar ook weer een omstander hun uit elkaar moest houden.

Voor de hulpdiensten was eerst onduidelijk waar ze moesten zijn. De brandweer was eerst ook opgeroepen maar deze werden al snel weer afgemeld.

De twee partijen zijn ondervraagd door de politie maar niemand is aangehouden. De bestuurder van de te water geraakte auto is onderzocht door het ambulancepersoneel maar wilde niet mee naar het ziekenhuis, de politie heeft hem thuis gebracht. De auto is geborgen en kan als total loss worden beschouwd.

error: Deze content is beveiligd