1 maart 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Fietsster botst tegen 45km wagentje

©112-Zuidland

Zuidland - een fietsster is vanmiddag rond kwart voor 3 tegen een vrijwel stilstaande auto gereden.

Zuidland – een fietsster is vanmiddag rond kwart voor 3 tegen een vrijwel stilstaande auto gereden. Het 45km wagentje kwam vanaf de Stationsweg en reed richting de Ring. Bij het ‘stopbord’ reed het autootje iets verder om te kunnen zien of er iets aankwam. Een fietsster had dit niet door een reed tegen de auto aan en viel.

De vrouw is hierna op een stoel gezet om tot rust te komen. Hierna is een ambulance gebeld welke met spoed ter plaatse kwam. Ook de politie kwam na enige tijd ter plaatse.

De bestuurder van het 45km wagentje is opgevangen bij de snackbar om tot rust te komen. De fietsster is voor controle naar het ziekenhuis in Dirksland gebracht. Het letsel viel op het eerste gezicht zeer mee.

error: Deze content is beveiligd