18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Spoor tussen Brielle en Oostvoorne betreft drugsafval

©112-Zuidland

Oostvoorne - Tussen Brielle en Oostvoorne ligt een mogelijk spoor van drugsafval.

Oostvoorne – Tussen Brielle en Oostvoorne ligt een mogelijk spoor van drugsafval. aan de Zanddijk, naast de N218, is een busje aangetroffen met vaten erin. Deze heeft het spoor veroorzaakt. De N218 tussen Brielle en Oostvoorne is in beide richtingen dicht. Hulpdiensten hebben opgeschaald naar GRIP 1.

Hulpdiensten onderzoeken wat voor soort stoffen er in de vaten zitten. Ook wordt mbv een drone en politiehelikopter gekeken hoe het spoor precies loopt. Waarschijnlijk ligt het spoor vooral op omliggende wegen van de N218. De brandweer raad streng af het groetje aan te raken.

Mensen in de nabijgelegen jachthaven aan het Brielse Meer kunnen de haven niet in of uit.

Het spoor zal zo snel mogelijk worden opgeruimd, inmiddels is hiermee begonnen. Het gaat nog tot ver in de avond duren voor alles weer normaal is.

Inmiddels is bekend geworden dat het inderdaad om drugsafval gaat.

error: Deze content is beveiligd