12 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Ongeval auto vs motor; slachtoffer moet ruim 20 minuten wachten op ambulance

©112-Zuidland

Zuidland - Net voor de start van de wielerronde van Zuidland heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Kerkweg - Dreesstraat, op het parcours. Een motorrijder was op een auto geklapt en erover gevlogen.

Zuidland – Net voor de start van de wielerronde van Zuidland heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Kerkweg – Dreesstraat, op het parcours. Een motorrijder was op een auto geklapt en erover gevlogen.

De politie was al snel ter plaatse maar het slachtoffer moest ruim 20 minuten op een ambulance. Gelukkig bleek het letsel uiteindelijk mee te vallen en hoefde de motorrijder niet mee naar het ziekenhuis.

Het parcours is zo snel mogelijk vrijgemaakt om de koers te kunnen starten, dit gebeurde om 12:30 uur. Een half uur later dan gepland.

error: Deze content is beveiligd