18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Traumahelikopter opgeroepen bij valpartij wielrenners

©112-Zuidland

Zuidland - Het vorige ongeval was net opgelost en weer vindt er een incident plaats op de Kerkweg op vrijwel dezelfde locatie. Er had een zware valpartij plaatsgevonden tussen de wielrenners.

Zuidland – Het vorige ongeval was net opgelost en weer vindt er een incident plaats op de Kerkweg op vrijwel dezelfde locatie. Er had een zware valpartij plaatsgevonden tussen de wielrenners.

De politie was nog ter plaatse voor het vorige ongeval en kon de hulpverlening snel opstarten. Vanwege de eerste klachten werd een traumahelikopter ook gealarmeerd. Één wielrenner werd gestabiliseerd door een agent en werd nagekeken door de EHBO. Een andere werd behandeld bij de EHBO-post bij start/finish. Een tweede ambulance die al aan de Kerkweg stond is daar gaan assisteren.

Bij aankomst van de traumahelikopter constateerden zij dat ze niet nodig waren en konden al snel door naar hun volgende melding.

Uiteindelijk zijn twee personen vervoerd naar het ziekenhuis. Toen alles weer vrijgegeven was kon de koers weer hervat worden.

error: Deze content is beveiligd