1 maart 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Traumahelikopter ingezet na val met fiets

©112-Zuidland

Zuidland - Iets na half vier vanmiddag is een vrouw gevallen met haar fiets op de parkeerplaats van het winkelcentrum aan de Oudweg.

Zuidland – Iets na half vier vanmiddag is een vrouw gevallen met haar fiets op de parkeerplaats van het winkelcentrum aan de Oudweg. De vrouw vertoonde direct tekenen van hersenletsel en is vervolgens de traumahelikopter gealarmeerd.

Omstanders hebben de huisarts gehaald. Deze heeft samen mijn zijn assistent en een omstander de vrouw gestabiliseerd en de eerste medische handelingen verricht.

De traumahelikopter was geland achter de huisartsenpost. De politie heeft de arts en verpleegkundige opgehaald en naar plaats incident gebracht. De arts heeft mevrouw verder behandeld en is meegereden met de ambulance. De traumahelikopter is hierna opgestegen om de arts op het Erasmus MC op te wachten.

error: Deze content is beveiligd