1 maart 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Man zwaargewond na eenzijdig ongeval

©112-Zuidland

Zuidland - Vanavond heeft iets na 18:00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Stationsweg. Een auto was van de dijk af gereden, over het fietspad de sloot in.

Zuidland – Vanavond heeft iets na 18:00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Stationsweg. Een auto was van de dijk af gereden, over het fietspad de sloot in.

Toen de hulpdiensten arriveerden bleek dat de jongeman buiten bewustzijn was. Hierop heeft de brandweer gehandeld en de man uit de auto getrokken om hem te kunnen stabiliseren. Gelukkig bleek de man wel ademhaling te hebben. De brandweer heeft meneer kunnen beschermen tegen onderkoeling tot de ambulance na 15 minuten ter plaatse kwam. Deze heeft meneer behandeld. Ook het MMT kwam ter plaatse. Normaal komen deze met de bekende helikopter, maar vanwege het slechte weer zijn zij ter plaatse gekomen met de auto. De MMT-arts heeft de ambulancebemanning geassisteerd.

De sloot is nog verder gecontroleerd op verdere slachtoffers zoals fietsers, gelukkig is er verder niemand aangetroffen. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis om verder behandeld te worden. De weg is enige tijd dicht geweest, deze zal een groot deel van de avond waarschijnlijk nog dicht blijven voor onderzoek.

error: Deze content is beveiligd