13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Grote brand in bedrijfsverzamelgebouw

©112-Zuidland

Zuidland - Aan het Harregatplein is vanmiddag iets voor 3 uur brand ontstaan in een bedrijfsverzamelgebouw. In het pand stonden meerdere elektrische scooters en/of steps. De brandweer schaalde vrijwel direct op naar grote brand.

Zuidland – Aan het Harregatplein is vanmiddag iets voor 3 uur brand ontstaan in een bedrijfsverzamelgebouw. In het pand stonden meerdere elektrische scooters en/of steps. De brandweer schaalde vrijwel direct op naar grote brand.

Bij de brand was veel rook betrokken. Door het snelle ingrijpen heeft de brandweer de brand snel onder controle gekregen. Veel brandweer uit de regio heeft hier zijn steentje aan bijgedragen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

https://twitter.com/Tom_zulu10/status/1323263163350061056

Stedin is ter plaatse gekomen om het gas in het pand af te sluiten. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Bedrijven ernaast hebben vooral veel rookschade.

De Scheijdelveweg is vanwege de brand afgesloten geweest.

error: Deze content is beveiligd