1 maart 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Na camera nu ook spiegel geplaatst bij geldautomaat

©112-Zuidland

Zuidland - Vorige week heeft de politie samen met gemeente Nissewaard een camera geplaatst bij de geldautomaat op de Breedstaat nadat er een melding bij de gemeente was binnengekomen.

Zuidland – Vorige week heeft de politie samen met gemeente Nissewaard een camera geplaatst bij de geldautomaat op de Breedstaat nadat er een melding bij de gemeente was binnengekomen.

Nadat de melding binnen was gekomen heeft er een avond en nacht al een politieauto de wacht gehouden. De camera was afgelopen vrijdag geplaatst en deze week is er ook een spiegel opgehangen. De spiegel is opgehangen zodat de camera nog beter zicht heeft. Volgens een woordvoerder van de gemeente zou de pincode niet afgelezen kunnen worden door omstanders. De spiegel is geplaatst op verzoek van de politie. Wel lijkt dit de eerste ‘geldautomaat spiegel’ van Nederland te zijn.

Volgens de melding zouden personen gepoogd hebben de automaat open te breken. Eerder stond de camera in een andere hoek. Na klachten van een buurtbewoner is deze verplaatst omdat de camera deels zijn huis in kon kijken.

error: Deze content is beveiligd