18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Veel schade bij aanrijding met motor en auto

© 112-Zuidland

Zuidland - Iets na half 9 heeft een ongeval plaatsgevonden op de Stationsweg tussen een auto en een motor. De motor is tegen de zijkant van de auto geklapt, waardoor er flink schade is ontstaan aan het achterportier. De ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Zuidland – Iets na half 9 heeft een ongeval plaatsgevonden op de Stationsweg tussen een auto en een motor. De motor is tegen de zijkant van de auto geklapt, waardoor er flink schade is ontstaan aan het achterportier. De ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

De motorrijder is gestabiliseerd en in een vacuümmatras naar het ziekenhuis vervoerd. Over hoe het precies heeft kunnen gebeuren heerst nog was onduidelijkheid. Een ongevallenselecteur van de politie is ter plaatse geweest om te kijken of er extra onderzoek nodig was, dit bleek niet zo. De oudere bestuurder van de auto wilde zelf met de auto naar de garage rijden. De politie heeft nog even geholpen van het glasvrij maken van de stoel.

error: Deze content is beveiligd