18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Eigenaar blust eigen nieuwe auto

©112-Zuidland

De brandweer kreeg iets na 9 uur vanmorgen een melding van een autobrand op de Burg H van Geestlaan. De eigenaar moest naar de groothandel om een paar lampjes te halen, toen hij brandend plastic rook. Toen hij naar zijn auto keek zag hij de rook erin hangen.

Zuidland – De brandweer kreeg iets na 9 uur vanmorgen een melding van een autobrand op de Burg H van Geestlaan. De eigenaar moest naar de groothandel om een paar lampjes te halen, toen hij brandend plastic rook. Toen hij naar zijn auto keek zag hij de rook erin hangen.

Hij aarzelde geen moment en pakte zijn brandblusser en bluste de brand voordat deze verder uit zou breiden. Hierna heeft hij ook goed gehandeld door de accu los te halen.

Meneer had de auto nog geeneens een maand. De auto was op 5 augustus vrijgegeven. De brandweer heeft de auto nog verder gekoeld omdat deze niet wilde afkoelen. Wat begon met een emmertje water moest uiteindelijk toch eindigen met een brandslang. Team brandonderzoek van de brandweer heeft nog de oorzaak proberen te achterhalen. Dit betrof waarschijnlijk kortsluiting.

error: Deze content is beveiligd