23 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Medewerker prikt zich aan schorpioen die in knuffel zat bij teststraat Zuidland

Zuidland - Afgelopen vrijdag werden twee ambulancebroeders naar de Raadsherenhoek gestuurd waar de test locatie zich bevindt. Met wel een heel apart verhaal: een medewerker zou zijn gestoken door een schorpioen!

Zuidland – Afgelopen vrijdag werden twee ambulancebroeders naar de Raadsherenhoek gestuurd waar de corona test locatie zich bevindt. Met wel een heel apart verhaal: een medewerker zou zijn gestoken door een schorpioen!

Bij de test locatie worden eens in de zoveel tijd een hele hoop knuffels uit China afgeleverd. Toen de medewerker de knuffels wilde uitpakken werd deze in de duim geprikt. ‘Dat zal wel iets scherps zijn in de knuffel’ werd gelijk gedacht. Maar toen viel er opeens een schorpioen op de grond!

Medewerkers van de teststraat hebben het beestje kunnen vangen. De ambulancebroeders hebben de medewerker voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig bleef het letsel beperkt tot een zere vinger en een goed verhaal!

Foto: Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond

error: Deze content is beveiligd