23 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Man rijdt met driewieler sloot in; omstanders schieten te hulp

©112-Zuidland

Zuidland - Vanmorgen iets voor 11 uur is een oudere man in de sloot beland met zijn driewieler aan het Trambaanpad.

Waarschijnlijk was hij zijn evenwicht verloren waardoor hij van het fietspad af raakte. Gelukkig waren er een aantal omstanders die meneer direct uit de sloot hebben getrokken. Een ambulance en politie kwamen ter plaatse om meneer verder te helpen. Gelukkig bleek het letsel mee te vallen, en had meneer alleen een beetje pijn aan de schouders, omdat hij aan de armen uit de sloot was getrokken.

Maar toen lag de driewieler nog in de sloot. Daarom is de brandweer erbij gevraagd. Deze hebben met een beetje professioneel hengelen de fiets uit het water getrokken. De man is door de ambulance thuis gebracht waar een lekkere warme douche op hem wachtte. De driewieler is door een omstander naar zijn woning gebracht.

error: Deze content is beveiligd