23 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

©112-Zuidland

Zuidland - Iets na het middaguur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Julianastraat en de Kerkweg. Een scooterrijder is hierbij gewond geraakt.

De scooterrijder reed op de Kerkweg toen een auto uit de Julianastraat kwam en de scooter over het hoofd zag. De scooterbestuurder viel hierdoor op zijn zij. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De politie had de Julianastraat kort afgesloten.

De man is door de ambulance in een vacuümmatras vervoerd naar het ziekenhuis. Dit matras zorg ervoor dat meneer eigenlijk niks meer kan bewegen, en bijvoorbeeld letsel niet erger kan maken. Denk bijvoorbeeld aan letsel aan de wervels. In dat geval moet deze zo min mogelijk worden bewogen.

error: Deze content is beveiligd