17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Schade aan voertuigen door vallende panelen

©112-Zuidland

Zuidland - De brandweer is vandaag opnieuw opgeroepen naar de P J Oudweg. Dit keer vanwege panelen die naar beneden vielen.

De brandweer van Heenvliet werd oproepen omdat die van Zuidland buiten dienst stond. Zij waren snel ter plaatse en hebben de omgeving veiliggesteld. Omdat het ook vanmiddag had waaide had het geen zin om de hoogwerker op te roepen. Daarom heeft de brandweer nog een aantal extra lintjes opgehangen. Want ook gister moest de brandweer naar de Oudweg vanwege een losliggende dakpan. Echter hadden mensen vanmorgen het lint weg gehaald omdat zij graag wilden parkeren…Een lint hangt er niet zomaar!

Nog geen 20 minuten nadat de brandweer van Heenvliet vertrok werd de brandweer van Zuidland opgeroepen. Zij vroegen zich ter plaatse ook af wat ze er deden, en konden al snel terug naar hun kazerne.

De schade zal worden gerepareerd, net zoals de losliggende dakpannen, wanneer de wind is gaan liggen en het veilig is om te werken. Tot die tijd is een deel van de parkeerplaats afgesloten. Houdt hier dus rekening mee.

error: Deze content is beveiligd