18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Vrouw valt met scootmobiel in sloot

©112-Zuidland

Zuidland - Begin deze middag is er een oudere vrouw in de sloot beland. Mevrouw reed op het fietspad met haar scootmobiel toen zij de berm raakte en de controle verloor. Zij viel enkele meters naar beneden in de sloot.

Een toegesnelde agent bedacht zich geen moment en ging de sloot in om mevrouw te ondersteunen. De brandweer heeft mevrouw met vereende krachten de kant op getrokken. De ambulance heeft zorg gedragen voor de vrouw.

De scooter is door een brandweerman naar een veilige plek gebracht. De politie heeft hetzelfde gedaan met de fiets van een bekende van de vrouw. De vrouw is met een geleidend transport vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. Dit houdt in dat er door de politie kruisingen zijn afgesloten zodat de ambulance zo rustig mogelijk door het verkeer kan rijden, en dus zo min mogelijk hoeft te remmen. Dit is omdat mevrouw veel last had van de nek. In dat geval moet ze zo min mogelijk worden bewogen.

error: Deze content is beveiligd