13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Opnieuw een ongeval op de Stationsweg; scooterrijder gewond

©112-Zuidland

Zuidland - Op de kruising met de Stationsweg en de Trambaan heeft vanavond iets na elf uur een ongeval plaatsgevonden. Een jongeman op een scooter was onderweg toen deze op de kruising tegen de zijkant van een auto botste.

Hij viel hierdoor en raakte gewond aan zijn been. De ambulance heeft zich over hem ontfermd. De politie heeft geholpen met de schadeformulieren invullen. De jongeman is vervoerd naar het Ikazia ziekenhuis om foto’s van zijn been te maken.

Het is niet de eerste keer dat er op dit kruispunt een ongeval gebeurd. Fietsers en scooters moeten de auto’s op de Stationsweg voorrang geven. Echter belemmerd een heg ernstig het zicht.

error: Deze content is beveiligd