17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Hulpdiensten rukken groots uit voor ongeval; derde in anderhalve week

©112-Zuidland

Zuidland - Gisteravond laat heeft er rond kwart voor 12 een ongeval plaatsgevonden aan de Stationsweg. Een auto zou op het kruispunt tegen een fietsster zijn gebotst.

De hulpdiensten rukten groots uit. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatste die vlakbij het ongeval geland is. Gelukkig bleek het letsel niet zeer ernstig te zijn, en kon de traumahelikopter door naar een volgende melding. De fietsster is vervoerd naar het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam.

De politie heeft nog enige tijd onderzoek gedaan. Dit werd gedaan door het Team Forensische Opsporing Verkeer. Zij hebben gekeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Hierbij is ook gekeken naar de zichtbaarheid van de kruising maar ook is er gekeken naar de technische staat van de voertuigen. Rond 2:15 kon de Stationsweg weer worden vrijgegeven.

In de afgelopen 1.5 week zijn er 3 ongevallen geweest met fietsers en een scooter op hetzelfde kruispunt. Bij alle gevallen zijn de bestuurders naar het ziekenhuis vervoerd.

error: Deze content is beveiligd