13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Man overleden na schietpartij

Foto: Nieuws op Beeld / Jeffrey Jacobs

Zuidland - Eind van de avond heeft er een schietpartij plaatsgevonden nabij de Zoetemanring. Omwonenden hoorden meerdere schoten en gegil.

De melding kwam binnen om 22:40 uur. Direct werden er meerdere ambulances opgeroepen, de brandweer en een traumahelikopter. Door de politie is de reanimatie opgestart.

De traumahelikopter, die eerder dan de ambulance ter plaatse was, steeg na 5 minuten weer op. De toegesnelde hulp bleek tevergeefs.

Op de weg tussen Oostvoorne en de A15 is een grijze Peugeot gecrasht die er op hoge snelheid vandoor ging. Of dit verband houdt met de schietpartij wordt onderzocht. De bestuurder is als verdachte aangehouden. Hij was de enige inzittende.

Volgens omstanders zijn er kort voor de schietpartij 2 scooters in de omgeving gezien met 3 mannen. De politie doet onderzoek naar het incident, en vraagt hierbij uw hulp. Heeft u meer informatie over die scooters, of heeft u iets anders gezien? Meldt dit dan via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via: 0800-7000. Kijk ook bijvoorbeeld uw camera van uw bel uit.

error: Deze content is beveiligd