23 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Brandweer blust brand in loods

©112-Zuidland

Zuidland - Een man was dinsdagavond bezig met laswerkzaamheden in een loods aan de Kerkweg toen rond 22:55 uur een vonk oversloeg in een stellage ernaast met autobekleding. Hierop is de brandweer gebeld welke meteen opschaalde naar 'middel brand'.

Toevallig heeft de brandweer van Zuidland op dinsdagavond oefenavond, en omdat de brandweerkazerne 50 meter van de brand af ligt waren deze snel ter plaatse. De eigenaar was zelf al een bluspoging gestart, voordat de brandweer hem overnam.

De brandweer had de brand al snel uit. In de loods stond ook een auto, welke door het snelle handelen weinig tot geen schade heeft opgelopen. Omliggende panden zijn gecontroleerd en geventileerd door de brandweer. Vervolgens kon de brandweer retour kazerne.

error: Deze content is beveiligd