17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Auto rijdt van dijk en ramt woning

©112-Zuidland

Zuidland - Eind van de middag is er een ongeval gebeurd op de Molendijk. Een auto was van de dijk af geraakt en vervolgens tegen een woning gebotst.

In de woning was de bewoonster op hetzelfde moment aardappels aan het schillen toen tegen de buitenkant de auto klapte. De bestuurster kon zelfstandig het voertuig verlaten, en is verderop in de schaduw aan zitten. Omstanders hebben zich om haar ontfermd tot de hulpdiensten arriveerden

Omdat op de plek waar de auto de woning heeft geraakt een gasleiding zat is de brandweer ter plaatse gekomen om de situatie veilig stellen. De bewoner had zelf al goed gehandeld door de gaskraan dicht te draaien. De brandweer kon al snel vaststellen dat er geen gevaar was. Wel heeft deze voor de veiligheid de accu van de auto losgekoppeld.

De bestuurster van de auto is met de ambulance voor controle naar het ziekenhuis gebracht, en heeft een engeltje op haar schouder gehad. De berger heeft de auto opgehaald. De gemeente zal zorg dragen voor de kapotte lantaarnpaal en het bevuilde wegdek. Hoe de bestuurster van de dijk heeft kunnen rijden is niet helemaal duidelijk. vermoedelijk is zij niet goed geworden.

error: Deze content is beveiligd