17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Melding voertuig te water; eigenaar komt verbaasd aanlopen

©112-Zuidland

Zuidland - Vanavond kwam er iets na half 8 bij de hulpdiensten een melding binnen van een voertuig te water. De locatie was niet helemaal duidelijk, daarom moesten de hulpdiensten even zoeken.

Al snel bleek het op de Oude Kadesedijk te zijn. Hier lag een auto onbeheerd in de sloot, met de deur open. De brandweer heeft de sloot afgezocht, en inmiddels was ook de traumahelikopter geland. Er kon geen slachtoffer worden gevonden. Het duikteam van Spijkenisse arriveerde om ook mee te zoeken.

Totdat de eigenaar aan kwam lopen, en verbaasd was wat er allemaal stond. 20 tot 30 mankracht aan hulpdiensten. De bestuurder van de auto was eerder vast komen te zitten, en stond met 1 wiel boven de sloot. De eigenaar heeft zijn vrouw gebeld, en samen rondgebeld om te kijken hoe de auto eruit te krijgen. Inmiddels was de auto verder gezakt, en half in de sloot terecht gekomen. De eigenaar heeft de verzekering gebeld om een takelwagen te regelen, en is hierna zelf naar huis gelopen.

Een omstander zag de auto liggen en had de hulpdiensten ingeschakeld. Gelukkig blijft het bij een mooi verhaal.

error: Deze content is beveiligd