17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Politie houdt broers aan na aanrijding

©112-Zuidland

Spijkenisse - rond 23:30 uur heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden op de kruising Heemraadlaan - De Dijkgraaf - Schenkelweg.

Spijkenisse – rond 23:30 uur heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden op de kruising Heemraadlaan – De Dijkgraaf – Schenkelweg.

Hulpdiensten, waaronder brandweer, politie, ambulances en een traumahelikopter waren al snel ter plaatse. Het ongeluk gebeurde met twee auto’s. Één van de auto’s kwam tot stilstand tegen een paal en de ander in de bosjes.

Bij aankomst bleek er 1 persoon bekneld te zitten. Deze heeft de brandweer bevrijdt. Het Mobiel Medisch Team heeft zich over deze persoon ontfermt en de arts is meegegaan naar het ziekenhuis. De andere is ook met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Één van de bestuurders, een 23-jarige Spijkenissenaar, is aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Ook zijn broer, een 23-jarige Spijkenissenaar, is aangehouden. Hij reed ook met drugs op achter het stuur. De broer zag het ongeluk voor hem gebeuren.

De andere betrokken auto betref een 38-jarige bestuurder, eveneens uit Spijkenisse.

error: Deze content is beveiligd