18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Scooterrijder valt van dijk

©112-Zuidland

Spijkenisse - Vanmiddag is er een scooterrijder van de dijk aan de Schenkelweg gevallen. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter waren snel ter plaatse.

Spijkenisse – Vanmiddag is er een scooterrijder van de dijk aan de Schenkelweg gevallen. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter waren snel ter plaatse. Ook de brandweer is ter plaatse geweest, omdat de kazerne om de hoek zat.

De scooterrijder reed op het fietspad, parallel aan de Schenkelweg. Deze is hier door nog onbekende oorzaak naar beneden gevallen en op de weg terechtgekomen.

Het eerste bericht was dat de persoon bewusteloos zou zijn dus ging de traumahelikopter ook vliegen. Uiteindelijk bleek het niet ernstig te zijn en kon de lifeliner weer retour vliegveld. Op de Schenkelweg is de rechterrijstrook korte tijd dicht geweest. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis.

error: Deze content is beveiligd