13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Grote brand in toko Thanh Hung

©112-Zuidland

Spijkenisse - iets voor 21:00 uur is er brand ontdekt bij toko Thanh Hung aan de Vondelsingel in Spijkenisse. De rook kwam al snel het pand uit.

Spijkenisse – iets voor 21:00 uur is er brand ontdekt bij toko Thanh Hung aan de Vondelsingel in Spijkenisse. De rook kwam al snel het pand uit.

Boven de winkel zaten 7 woningen. Deze zijn door de brandweer ontruimd. De brand zat vooral in het plafond. Buurtbewoners zeggen dat er vanmiddag al een klein brandje is geweest na het onkruid wegbranden. Of dit iets met deze brand te maken heeft is niet bekend.

Vanwege de moeilijke waterwinning werd er opgeschaald naar grote brand. Maar uiteindelijk bleek dit niet nodig. Bewoners konden terug naar hun woning nadat deze waren geventileerd en gecontroleerd door de brandweer.

Er is niemand gewond geraakt.

error: Deze content is beveiligd