17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Auto op zijn kop in de sloot; inzittende(n) spoorloos

©112-Zuidland

Spijkenisse - Gisteravond, rond 21:45, kwam bij de meldkamer de melding binnen van een voertuig te water aan de Breekade in Spijkenisse. De brandweer, politie en ambulance zijn hier direct op afgestuurd.

Spijkenisse – Gisteravond, rond 21:45 uur, kwam bij de meldkamer de melding binnen van een voertuig te water aan de Breekade in Spijkenisse. De brandweer, politie en ambulance zijn hier direct op afgestuurd.

De auto bleek op zijn kop in de sloot te liggen. Echter mistte elke spoor van de inzittende(n). Het enige wat kon worden gevonden is een spoor van voetstappen. Deze leidde naar een bruggetje en hier hield het spoor op.

De duikers van de brandweer hebben in het voertuig gezocht naar slachtoffers maar konden ook hier niemand aantreffen. Nadat het voertuig goed doorzocht was kon alle eenheden weer retour. De berger heeft uiteindelijk, na veel moeite, de auto uit de sloot gekregen.

In de auto is, toen deze weer op het droge stond, een telefoon aangetroffen. Of hierin nog onderzoek gedaan gaat worden is niet bekend.

error: Deze content is beveiligd