17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

14-jarige zwaargewond na steekpartij in hal metrostation

©112-Zuidland

Spijkenisse - In de hal van het metrostation Heemraadlaan is vanavond een 14-jarige jongen zwaargewond geraakt. Er ontstond een ruzie tussen een aantal jongens in de hal en één van hen trok een mes. Hiermee stak hij het slachtoffer in de buik.

Spijkenisse – In de hal van het metrostation Heemraadlaan is vanavond een 14-jarige jongen zwaargewond geraakt. Er ontstond een ruzie tussen een aantal jongens in de hal en één van hen trok een mes. Hiermee stak hij het slachtoffer in de buik.

Vanaf de hal naar de zijkant van het metrostation ligt een flink bloedspoor. In de hal lag ook een fiets.

Het slachtoffertje is met een grote buikwond behandeld in de ambulance. Bij de behandeling heeft ook een arts van de traumahelikopter geassisteerd. De jongen is met spoed richting het ziekenhuis vervoerd.

Inmiddels is een 13-jarige jongen na een achtervolging aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

error: Deze content is beveiligd