17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Jongen van 17 op straat in been gestoken; verdachte ook minderjarig

©112-Zuidland

Spijkenisse - Aan de Hoepelmaker is rond half 3 vanmiddag een jongen op straat in zijn been gestoken. Vermoedelijk ging er een conflict aan vooraf.

Spijkenisse – Aan de Hoepelmaker is rond half 3 vanmiddag een jongen van 17 op straat in zijn been gestoken. Vermoedelijk ging er een conflict aan vooraf. Het incident vond plaats tegenover de middelbare school de Ring van Putten. Of de jongens hier vandaan kwamen is niet bekend.

De politie kon al snel een verdachte, die eveneens minderjarig is, aanhouden. Hierbij kon nog geen steekwapen gevonden worden, hier wordt verder onderzoek naar gedaan.

Het slachtoffer is in de ambulance behandeld. Een opgeroepen traumahelikopter kon worden geannuleerd voor de landing. De jongen, die een beenwond had, is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Er is een groot plaats delict gemaakt waar de politie onderzoek aan het doen is. Hiermee hopen ze meer te weten te komen over wat er precies gebeurd is en waar het steekwapen is.

Spijkenisse kampt al langere tijd met steekpartijen onder jongeren. De burgemeester heeft eerder beloofd actie te ondernemen en met scholen in gesprek te gaan.

De politie spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie? bel van 0800-8844.

error: Deze content is beveiligd