18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Verwarde man gered vanaf het Haringvliet

©Hellevoetsluis in Beeld (William Handel)

Hellevoetsluis - Vanmiddag rond 13:45 uur heeft een man de hulpdiensten gebeld omdat hij problemen had met zijn zeilbootje op het Haringvliet en zinkende zou zijn. Het scheepje lag een aantal honderd meter uit de kust van Oudenhoorn.

Hellevoetsluis – Vanmiddag rond 13:45 uur heeft een man de hulpdiensten gebeld omdat hij problemen had met zijn zeilbootje op het Haringvliet en zinkende zou zijn. Het scheepje lag een aantal honderd meter uit de kust van Oudenhoorn.

De toegesnelde eenheden van de KNRM en zeehavenpolitie hebben meneer en zijn boot naar de haven in Hellevoetsluis gesleept.

Al snel bleek de man verward te zijn. Zelf zei hij het Coronavirus te hebben en hoestte ook regelmatig. Hij is door het ambulancepersoneel onderzocht meer bleek geen Coronavirus bij zich te dragen. Meneer kreeg hierna een flinke preek van de agenten ter plaatse, waarna hij is heengezonden.

De kosten van de hele inzet zullen vermoedelijk bij hem worden verhaald.

error: Deze content is beveiligd