23 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Zwaargewonde jongeman bij steekpartij

©112-Zuidland

Spijkenisse - Aan de Wikkedreef is vanmiddag rond 15:40 uur een steekpartij geweest. Hierbij is één jongeman gewond geraakt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.

Spijkenisse – Aan de Wikkedreef is vanmiddag rond 15:40 uur een steekpartij geweest. Hierbij is één jongeman gewond geraakt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.

De steekpartij heeft plaatsgevonden tijdens een ruzie. de jongen (onbekend of hij jongvolwassene is of minderjarig) heeft hierna hulp gevraagd bij mensen aan de Wikkedreef. Voor de jongen werd ook een traumahelikopter opgeroepen, en is geland bij het metrostation Heemraadlaan. De jongeman is aanspreekbaar met spoed afgevoerd naar het Erasmus Medisch Centrum, onder toeziend oog van de traumahelikopter arts.

De politie is op zoek naar 2 heren: 1 man donker getint, grijs trainingspak, zwart krullend haar, 2e man: blank, petje, zwarte trui met witte tekst.

De politie heeft bij het metrostation Heemraadlaan een man gecontroleerd die voldeed aan het signalement. Deze werd na een kort gesprek weer met vervolg gestuurd.

Helaas vond de buurt het nodig om met zijn allen buiten te gaan kijken. In verband met het Coronavirus is is niet zo slim. Ook na advies van agenten om weg of naar binnen te gaan bleef iedereen staan. #samentegencorona

error: Deze content is beveiligd