18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Veel rook bij brand in schuurtje

©112-Zuidland

Spijkenisse - Aan de Sluiswachter is vanavond rond 20:45 uur brand uitgebroken in een schuurtje. Bij de rook kwam veel rook vrij.

Spijkenisse – Aan de Sluiswachter is vanavond rond 20:45 uur brand uitgebroken in een schuurtje. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Het schuurtje stond achter de woning en brandde al flink toen de brandweer net was uitgerukt. Omdat er veel zwarte rook te zien was is er direct opgeschaald naar ‘middel brand’. De rook was in de wijde omtrek te zien.

De brandweer had de brand snel onder controle en kon toen gaan nablussen. Er zijn bij de brand geen gewonden gevallen. De oorzaak is nog niet officieel bekend. Volgens de buurt zou mogelijk de barbecue de oorzaak zijn.

error: Deze content is beveiligd