17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Auto en stoplicht zwaar beschadigd bij ongeval

© 112-Zuidland

Heenvliet - Rond 8 uur heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden op de Verlengde Verdouwenhoeck ter hoogte van Heenvliet. Een auto was hierbij door onbekende oorzaak tegen een stoplicht aan gereden en deze gaf net niet genoeg mee om de auto heel te houden. Maar ook van het stoplicht is weinig meer over.

Heenvliet – Rond 8 uur heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden op de Verlengde Verdouwenhoeck ter hoogte van Heenvliet. Een auto was hierbij door onbekende oorzaak tegen een stoplicht aan gereden en deze gaf net niet genoeg mee om de auto heel te houden. Maar ook van het stoplicht is weinig meer over.

De bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De berger zal zorgen dat de auto geborgen wordt. De wegbeheerder zal zijn zorg dragen over het kapotte stoplicht.

error: Deze content is beveiligd