17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Straten en restaurant onder water na stortbui

©112-Zuidland

Heenvliet - Tussen 14:00 uur en 14:30 uur trok er een flinke stortbui over Heenvliet en omgeving. Deze was dusdanig heftig dat meerdere straten onder water kwamen te staan.

Zo ook aan de van Duyvenvoordestraat waar verraste bezoekers van de dierenartsenpraktijk na enige tijd naar buiten kwamen en hun auto half onder water zagen staan. Ook andere buurtbewoners keken met grote ogen naar de ondergelopen straten. Uiteindelijk liep het water na een uur vanzelf weg.

Ook het restaurant De Beren aan de Stationsweg in Heenvliet moest het ontgelden. Het lagergelegen pand stroomde ook vol met water. Het terras en het restaurant binnen moesten het ontgelden. De brandweer kwam ter plaatse om de situatie veilig te stellen en droeg de situatie over aan de beheerder. Een elektricien   en een loodgieter zullen hard aan het werk moeten. Het restaurant is vanzelfsprekend voorlopig dicht.

error: Deze content is beveiligd