13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Schuurtje volledig uitgebrand

©112-Zuidland

Heenvliet - Eind van de middag is er brand uitgebroken in een schuurtje achter een huis aan de Kerkweg. De brandweer rukte hiervoor met spoed uit.

Toen de brandweer ter plaatse kwamen bleek het hele schuurtje al volledig in brand te staan. De brandweer schaalde op naar middel brand, maar na een eerste bluspoging waren de vlammen er al af. Een tweede blusvoertuig hoefde dus niet te worden ingezet.

De brandweer is enige tijd bezig geweest om de brand na te blussen. Hiervoor heeft de brandweer sloopwerkzaamheden gedaan. Hierdoor konden zij beter bij de nog brandende delen en deze afblussen. Toen dit voltooid was konden zij weer retour. Het schuurtje is volledig uitgebrand. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. Er zijn geen gewonden gevallen.

error: Deze content is beveiligd