23 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Persoon zit uren lang vast met been tussen bed

Zuidland - De brandweer en een ambulance zijn vannacht iets voor kwart over 12 met spoed opgeroepen naar woonzorgcentrum Bernissesteyn. Hier zou een persoon al enkele uren vast zitten met het been.

Bij aankomst bleek er inderdaad iemand met het been vast te zitten in een bewegend bed. Mogelijk is de persoon tussen de bewegende delen vast komen te zitten en kwam hier niet zelfstandig meer uit. De brandweer kwam met zwaar geschut om de persoon los te krijgen. Onder andere een hydraulische spreider werd naar binnen gedragen.

Gelukkig was mevrouw aanspreekbaar en kon deze uiteindelijk los gemaakt worden. Een aantal minuten later kwam ook de ambulance aan. Deze waren al even geleden opgeroepen maar moesten vanaf het Franciscus ziekenhuis (Rotterdam-Noord) komen, en deed hier dus wel even over. Dit kwam omdat er waarschijnlijk geen ambulances in de buurt waren. Zij hebben de zorg van de persoon op zich genomen, waarna de brandweer terug naar de kazerne kon en de manschappen ook hun bed in konden duiken.

error: Deze content is beveiligd