13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Locoburgemeester haalt avond4daagse lopers binnen; bestuurder rijdt door afzetting

©112-Zuidland

Zuidland - Vanavond heeft de locoburgemeester Hanneke Stengs de avond4daagse in Zuidland binnengehaald. Muziekvereniging TOGIDO liep voor de 800 deelnemers richting de eindbestemming zwembad 't Molengors. Alle deelnemers die over de vier dagen 2,5, 5, of 10 kilometer hadden gelopen kregen aan het einde een medaille. 

De route werd door verkeersregelaars afgesloten. Echter had één bestuurder geen zin om te wachten en reed op de Ring voorbij aan de afzetting. Twee politiebikers reden toevallig ook daar en gingen erachteraan. Echter reed de bestuurder gewoon door. Deze kan één of meerdere boetes op de mat verwachten.

error: Deze content is beveiligd