23 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Brandweer en politie redden schapen uit sloot

©112-Zuidland

Woensdagmiddag heeft de politie samen met de brandweer 7 schapen gered uit een sloot. Deze waren gaan zwemmen omdat een hond graag wilde spelen.

Een vrouw wilde woensdagmiddag haar hond uitlaten op een stuk land aan de Lageweg Simonshaven/Spijkenisse. Echter vond haar hond de schapen ook heel interessant. Deze wilde hier graag mee spelen! Alleen… De schapen vonden dit iets minder leuk. Deze renden van schrik snel de sloot in. De hond sprong hier vrolijk achteraan samen met zijn bazin.

De politie werd samen met brandweer Spijkenisse opgeroepen om de 7 schapen te redden. Deze huppelden hierna vrolijk weer verder. De hond is even opgewarmd door de brandweer en mevrouw mocht zich ook even opwarmen in de duikwagen. Hierna mochten zij weer naaf huis om op te warmen.

error: Deze content is beveiligd