18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Man aangehouden nadat deze met auto in water belandt

©112-Zuidland

Simonshaven - Vanavond kwam er bij de hulpdiensten iets voor 20:00 uur een melding binnen van een auto die in de sloot zou zijn belandt. De politie en ambulance werden met spoed gealarmeerd. Ter plaatse bij het voertuig, welke van de Garsdijk ter hoogte van de Riethilseweg tussen Spijkenisse en Simonshaven was gereden, bleek de bestuurder er al uit te zijn.

Op weg naar de sloot had de bestuurder een voorrangsbord geramd, welke helemaal verbogen in de graskant lag. Waarschijnlijk is de auto met hoge snelheid van de weg geraakt. Omdat de vermoeden was dat de bestuurder onder invloed was is een ademanalysetest gedaan en een speekseltest afgenomen. Het bleek hierna dat de man inderdaad onder invloed was, en werd hierop aangehouden.

Voor de lichtgewonde man kwam een ambulance ter plaatse om de man te verzorgen. Een berger heeft de auto, die als total loss kan worden beschouwd, uit de sloot getakeld.

error: Deze content is beveiligd