Data Error State Weather Alerts
The specified location could not be found. Try specifying a county and state instead.
30 september 2022

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Persoon uit auto geslingerd na zwaar ongeval

Foto: 112-Rijnmond (Kevin Schenk)

2 gewonden bij zwaar ongeval.

Bij de Spijkenisserbrug, aan de kant van Hoogvliet, is omstreeks 17:45 uur een zwaar ongeval gebeurd. De brandweer, politie, ambulances en een traumahelikopter uit Amsterdam waren hiervoor opgeroepen.

Één persoon is bij het ongeval uit de auto geslingerd. Er zijn in totaal 3 auto’s bij betrokken, alle drie zijn total loss. In totaal 2 gewonden zijn er gevallen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend,

De brug is voor onbekende tijd gestremd voor verkeer en scheepvaart.error: Deze content is beveiligd