23 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Paarden te water en veel schade na rukwinden

©112-Zuidland

Simonshaven - Hekelingen - Door zware rukwinden is er vanmiddag veel schade ontstaan.

Simonshaven – Hekelingen – Door zware rukwinden is er vanmiddag veel schade ontstaan.

Aan de Schuddebeursedijk in Simonshaven waren door de wind hekken omgewaaid, dakpannen weggewaaid en zijn door de wind twee paarden sloten in gelopen. De brandweer heeft dmv een trekker en mensenkracht de dieren uit het water gehaald. Ook hebben zij de dakpannen weer goed gelegd.

Terwijl ze bezig waren kwam de volgende melding binnen aan de Westdijk in Hekelingen. Hier was een tak op een woning gevallen waardoor er schade was ontstaan. De bewoner zelf heeft de takken opgeruimd.

error: Deze content is beveiligd