1 maart 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Twee mannen dringen woning binnen en trekken mes

Stockfoto

Spijkenisse - Aan de Ida Wassermanstraat (Maaswijk) zijn vanmiddag rond 16:30 twee mannen een woning binnengedrongen. Binnen trokken zij een mes en wilden geld.

Spijkenisse – Aan de Ida Wassermanstraat (Maaswijk) zijn vanmiddag rond 16:30 twee mannen een woning binnengedrongen. Binnen trokken zij een mes en wilden geld.

De heren, van 50/60 jaar, zijn met een smoes de woning binnengedrongen. Toen zij binnen waren trokken zij een mes en wilden van de bewoonster geld zien. Het is niet bekend of ze buit hebben gemaakt. Na de overval heeft de politie de buurt ‘dicht gezet’ en zijn een onderzoek gestart.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bewoonster nog even te controleren, maar konden al snel weer retour. De politie is nog op zoek naar de daders. Zij hebben ook een Burgernetbericht uitgegeven:

error: Deze content is beveiligd