1 maart 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

NL-Alert: Houdt u aan de instructies!

©112-Zuidland

Nederland - De rijksoverheid heeft een NL-Alert verstuurd met als doel dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. De adviezen: Houd 1,5 meter afstand! Bent u ziek of verkouden? BLIJF THUIS! Bescherm uzelf en de mensen om u heen. SAMEN TEGEN CORONA!

Nederland – De rijksoverheid heeft een NL-Alert verstuurd met als doel dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. De adviezen: Houd 1,5 meter afstand! Bent u ziek of verkouden? BLIJF THUIS! Bescherm uzelf en de mensen om u heen. SAMEN TEGEN CORONA!

Gisteren was er veel commotie op de sociale media omdat de stranden en parken vol waren, ondanks alle maatregelen.

Neem geen risico en blijf even thuis. Deze maatregelen zijn er niet voor niks.

error: Deze content is beveiligd