17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Voetganger zwaargewond na val

©112-Zuidland

Simonshaven - Op het fietspad achter het vakantiepark Zuytland Buiten (Wevelsweg) is rond 19:15 uur een oudere man ten val gekomen. Een traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen maar werd tijdens zijn vlucht gecanceld.

Simonshaven – Op het fietspad achter het vakantiepark Zuytland Buiten (Wevelsweg) is rond 19:15 uur een oudere man ten val gekomen. Een traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen maar werd tijdens zijn vlucht gecanceld.

Hoe de man ten val is gekomen is niet bekend. Omstanders troffen de man met een fikse hoofdwond aan op het fietspad. De ambulance was al snel ter plaatse en heeft de man behandeld aan zijn verwondingen, en met spoed vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

error: Deze content is beveiligd