13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Hulpdiensten rukken massaal uit voor persoon te water na aantreffen fiets

© 112-Zuidland

Geervliet - De hulpdiensten zijn vanmorgen rond kwart voor 8 opgeroepen naar het fietspad langs de N218 ter hoogte van Geervliet. Daar was langs de kant van het fietspad, naast een hoge slootkant een fiets aangetroffen. Tevens lag er een spoor naar beneden toe. Onder meer de brandweer en een traumahelikopter rukten uit.

Geervliet – De hulpdiensten zijn vanmorgen rond kwart voor 8 opgeroepen naar het fietspad langs de N218 ter hoogte van Geervliet. Daar was langs de kant van het fietspad, naast een hoge slootkant een fiets aangetroffen. Tevens lag er een spoor naar beneden toe. Onder meer de brandweer en een traumahelikopter rukten uit.

De brandweerduikers hebben de sloot doorzocht maar niks of niemand aangetroffen. Na een kwartier werd de zoekactie gestaakt en konden alle hulpdiensten weer retour. De driewieler is door de politie meegenomen.

error: Deze content is beveiligd