13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Hulpdiensten rukken groot uit voor voertuig te water

Simonshaven - De hulpdiensten zijn vannacht groot uitgerukt voor een voertuig te water aan de Molendijk in Simonshaven. Voorbijgangers hebben een auto in de sloot zien liggen zonder persoon erbij.

Simonshaven – De hulpdiensten zijn vannacht iets voor 1 uur groot uitgerukt voor een voertuig te water aan de Molendijk in Simonshaven. Voorbijgangers hebben een auto in de sloot zien liggen zonder persoon erbij.

In eerste instantie werd de melding gedaan aan de Nieuwe Veerdam. Maar het bleek dus een aantal honderden meters verderop te zijn. Als snel bleek dat de bestuurster naar een nabijgelegen boerderij was gelopen en bleek niks te mankeren. Hierom kon er als snel afgeschaald worden en de traumahelikopter, die ook onderweg was, bij Hoogvliet om kon keren. De brandweer heeft voor de zekerheid de sloot nog doorzocht maar ook verder niks aangetroffen.

De vrouw had niet gedronken en verklaarde dat haar auto niet deed wat zij wilde, en hierdoor in de sloot terecht kwam. Op weg naar de sloot werd er ook een paal meegenomen van de bushalte. Mevrouw is voor de zekerheid nog gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Of zij ook mee moest voor controle naar het ziekenhuis is onbekend.

error: Deze content is beveiligd