18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Schaap maakt een verfrissende duik en wordt gered door de brandweer

©112-Zuidland

Simonshaven - Op de Biertsedijk tussen Biert en Geervliet heeft een schaap een duik gemaakt in de sloot. Blijkbaar had deze al veel lentegevoelens...

Het schaap kon er niet zelfstandig uit komen en voorbijgangers merkten dit op. Deze hebben de hulpdiensten gebeld, welke al snel het schaap vonden. Het schaap liet duidelijk weten dat hij in de sloot lach en lag flink te blaten.

De brandweer had uiteindelijk al snel samen met de boer het beest uit de sloot. Echter had het beest niet door dacht een natte vacht best zwaar was… Na even uitdruppelen kon het schaap weer samen met de andere schapen, die inmiddels vrolijk aan waren komen rennen, weer lekker in de weide huppelen.

error: Deze content is beveiligd