13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Zwarte rookwolken door brand in schuurtje

©112-Zuidland

Hekelingen - Rond kwart voor 3 vanmiddag kwam er bij de brandweer een melding binnen van een brand in een schuur aan de Dorpstraat. Al snel waren vanaf een grote afstand zwarte rookwolken te zien.

De brand woedde in een schuurtje achter een garagebedrijf. De brandweer is ter plaatse direct begonnen met blussen wat al snel effect had. De brandweer heeft overslag weten te voorkomen. Zeven personen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken omdat deze rook hadden ingeademd. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Bij de brand is asbest vrijgekomen. Dit heeft zich echter alleen beperkt tot het perceel waar de brand woedde. De brandweer heeft de brand nageblust en zal verder onderzoek doen naar de precieze oorzaak.

error: Deze content is beveiligd