13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Inzittenden hebben engeltje op hun schouder bij ongeval; één aanhouding

©112-Zuidland

Simonshaven - Vanavond heeft er op de Schuddebeursedijk iets voor 8 uur een flink ongeval plaatsgevonden. Een jeep belandde hierdoor op zijn kop. wonder boven wonder konden alle bestuurders zelfstandig uit de auto komen.

Naast veel schade en brokstukken was er dus op een schrammetje na geen letsel. Een ambulance die was opgeroepen kon dus al snel worden afgebeld. Bij een aanrijding neemt de politie altijd een blaastest af. Bij één van de bestuurders gaf deze aan dat hij teveel had gedronken. Deze bestuurder is dan ook aangehouden en meegenomen naar het bureau voor een extra blaastest.

Alle inzittenden hebben dus een engeltje op hun schouders gehad. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is onduidelijk, vermoedelijk een voorrangskwestie. De auto’s zijn geborgen door een bergingsbedrijf.

error: Deze content is beveiligd