17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Vrouw en kind gered na te water raken met auto; vrouw aangehouden voor rijden onder invloed

©112-Zuidland

Abbenbroek - Een vrouw is dinsdagochtend van de Haasdijk in Abbenbroek gereden. De auto kwam vervolgens in de sloot tot stilstand.

Omstanders hebben het kind op het droge gekregen en de vrouw boven water gehouden tot de hulpdiensten kwamen. De vrouw viel af en toe weg. De brandweer was snel ter plaatse en sprong gelijk de sloot in.

Niet veel later kwam ze weer bij en werd agressief, en was het moeilijk om haar eruit te krijgen. Uiteindelijk lukte dit. Vermoedelijk is ze voor het ongeval onwel geworden. De duikers van de brandweer hebben even de sloot doorzocht om er zeker van te zijn dat er niemand meer in lag.

Een ambulance is ter plaatse gekomen voor de moeder en zoon. Ze maken het naar omstandigheden goed en het zoontje kon na het krijgen van een trauma-beertje ook weer een beetje lachen.

Update: Begin van de avond liet de politie weten dat de bestuurder is aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Bloedonderzoek zal moeten uitwijzen of de vrouw daadwerkelijk onder invloed reed.

error: Deze content is beveiligd