18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Bestuurder gereanimeerd nadat vrachtwagen van de weg raakt

©112-Zuidland

Simonshaven - Rond half 11 is er aan de Schuddebeursedijk een vrachtwagen van de weg af geraakt.

De vrachtwagen, die geladen was met houtsnippers, nam waarschijnlijk de bocht te kort waardoor deze omkiepte en in de sloot belandde. De hulpdiensten waren snel ter plaatsen en hebben de bestuurder uit de cabine getild. Vervolgens is de bestuurder op de brancard getild en in de ambulance gelegd.

In de ambulance is er gestart met reanimeren. Na ruim een kwartier daarna kon er worden gestopt met reanimeren omdat de chauffeur een zelfstandige hartslag had. Hierop is hij met een spoedtransport vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum. De arts die is ingevlogen met de traumahelikopter is meegegaan in de ambulance.

De politie doet onderzoek naar het ongeval en legt alles vast. De berging zal een uitdaging worden en wordt in de loop van de dag uitgevoerd.

error: Deze content is beveiligd